Frisyr som en filmstjärna

Vi är många som växt upp med att titta på filmer och beundrat filmstjärnornas vackra frisyrer och fylliga hårsvall. Håret är en viktig detalj i vårt yttre och vi är alla måna om att göra ett bra intryck när vi träffar nya människor eller deltar i sociala sammanhang.

Hårtrender genom tiderna

Människor har i alla tider använt produkter, accessoarer och peruker för att accentuera sin frisyr och sitt utseende. Kända personligheter bidrar till att skapa hårtrender. Vi minns alla Rachel från serien Vänner, och några fler av de mest minnesvärda hårtrenderna genom tiderna. Snedluggen och permanenten från 80-talet är några praktexempel!

Fylligt hår är alltid trendigt

Hårmodet, liksom annan mode är i ständig förändring och olika trender avlöser varandra och kommer tillbaka. Oavsett om du har kort eller långt hår är ett tjockt och fylligt hår eftersträvansvärt. Mängden hår, hårstråets tjocklek och täthet varierar stort mellan olika människor. En del av oss drabbas dessvärre av besvärande håravfall. Det kan bero på många faktorer såsom stress eller ärftlighet, enligt 1177.

Önskar du dig också ett fylligare hår och trött på att skymta hjässan mellan tunna fjun? Det finns hjälp att få. Med rätt produkter kan även ett tunnare hår se fylligare ut.