Sminka dig som en filmstjärna

Smink idag är en djungel av produkter, tutorials och ideal. Vissa tycker att det är jätteroligt med smink och sminkprodukter, medan andra vill ha en mer subtil look och håller det så enkelt som möjligt.

Vardagssmink eller festfin

En del dagar vill du kanske bara köra någon enkel basic sminkning. Andra gånger kan det vara dags att slå på stort och sminka sig i timmar och vara helt felfri. Ett sådant tillfälle kan vara för ett bröllop eller annat stort event. Men det är inte alltid du vill gå till en makeup artist, utan du vill göra det själv.

Stort utbud

När du sminkar dig så handlar det om rätt produkt med rätt pensel. Bra kvalitet är lika med ett bra slutresultat. Penslar kan du rengöra och återanvända under en viss tid. Men efter ett tag så behöver du köpa nya för att sminket ska sitta som du vill. Som mycket annat så har smink ett utgångsdatum. Så var förför noga med att kolla utgångsdatum på ditt smink. Använd aldrig gammalt smink i ditt ansikte. Det kan orsaka utslag och blemmor. Köp hem det du behöver för att kunna sminka dig som en filmstjärna hemma.