Se ut som en Hollywood-stjärna

Höjden av skönhet brukar komma från Hollywood. I filmens värld ser vi en förskönad bild av människan och skådespelarna. Du kan så klart använda samma knep för piffa upp ditt eget utseende!

Ett vackert hårsvall

mariah-carey_538621813Kvinnorna på bioduken, vare sig det är från förr eller nutid, har alltid långt och glansigt hår. Det ser fantastiskt tjockt och välmående ut. När man vaknar upp på morgonen är det knappast lätt att se hur man ska återskapa deras svall.Ett enkelt knep är clip on löshår. Man fäster det med clips vid hårrötterna och kan snabbt förvandla kortare och tunnare hår till ett riktigt Beyonce-svall! Eftersom man kan göra detta hemma slipper man permanenta resultat och kommer undan billigare än om man gör det på en salong.

Slank och vältränad kropp

Både män och kvinnor i Hollywood måste tänka mycket på sitt utseende, betydligt mer än oss vanliga dödliga. De tränar och äter specialkost för att förbereda sig inför sina roller och måste även hålla sig i form mellan uppdrag eftersom de alltid är i strålkastarnas sken.En del överdriver så klart och kastar sig in i svältdieter och extremträning. Om du vill följa en stjärnas kostråd, välj en person som har en bra balans mellan träning och kost. Ett bra exempel är Jennifer Aniston som alltid hållit kroppen i trim. Hon tränar flera dagar i veckan men inte flera timmar: 40 minuter kondition, några yogapass och åtminstone ett pilatespass. Det är handlar alltså inte om 2 timmarspass i gymmet varje dag utan övningar du kan göra i hemmet. Sedan äter hon enligt Zone-dieten som bygger på 40% kolhydrater, 30 % protein och 30 % fett om dagen.

De rätta kläderna

Mode är en viktig del i Hollywood-livet. Man kan alltid se saker från catwalken på stjärnorna bara några dagar efter en stor modeshow. Att klä sig fel kan få en stjärna utskrattad, medan rätt klädsel kan göra en B-kändis till en A-kändis tack vare deras stilkänsla.Det finns inga strikta direktiv eller regler för hur man ska klä sig, men stilrent är alltid en bra väg att gå. Sedan har stjärnorna så klart en helt annan stil när de tror att de är ensamma, då blir det mjukisbyxor och uggs istället för frack och galaklänning.På bättre och större klädbutiker finns det hjälp av få. Med deras hjälp kan man få rådgivning och en bra startgarderob för sitt nya liv.