Gör några goda mackor till filmen

Något extra gott tilltugg till filmkvällen är aldrig fel. Chips och godis i all ära, men ibland kan det kännas bättre för samvetet med något mer hälsosamt. Vad passar då bättre än några goda mackor? Snabbt, enkelt och hälsosamt – det perfekta tilltugget för en lyckad filmkväll. Dessutom är det också mättande.

Enkelt att göra

Mackor är något av det enklaste som finns att göra i matväg. Du behöver inte några speciella färdigheter i köket, utan allt du behöver är valfritt bröd och en god topping. Vill du lyxa till det kan du exempelvis lägga på en röra, rökt lax eller en välsmakande ost. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Hälsosamt tilltugg

För den hälsomedvetna kan knäckebröd vara ett bra val. Många knäckebröd innehåller mycket fullkorn och fibrer vilket håller blodsockret nere och ger en långvarig mättnadskänsla. Dessutom är det mer kalorisnålt än vitt bröd, vilket är ett plus för dig som tänker på figuren. Nu finns det även knäckebröd med protein, som är ett nyttigt alternativ till det klassiska knäckebrödet. På nätet finns ett brett urval av knäckebröd vilket är perfekt för dig som handla bekvämt hemma i lugn och ro. Ta en titt och välj något här till nästa filmkväll.